Pixel header HTML

суббота, 31 октября 2015 г.

Galvenais make-up jaunums no Lancome, rudens 2015 - acu ēnu palete Lancome Auda(city).


Par galveno make-up jaunumu no Lancome var droši nosaukt jauno acu ēnu paleti Lancome Auda(city) in Paris Multi-Pan Eyeshadow Palette Fall 2015. Palete izveidota iedvesmojoties no Parīzes dzīves un ietver sevī 16 acu ēnu toņus - no maigiem neitrālajiem līdz dūmakaini - dziļajiem toņiem. Jauno paleti izveidoja brenda kratīvais direktors Liza Eldridž (Lisa Eldtidge).
Lancome Auda(city) in Paris Multi-Pan Eyeshadow Palette palete dalās uz 4 nodalījumiem, katrs no kuriem ietver sevī 4 lieliski sabalansētus toņus. Katram nodalījumiem ir savs nosaukums:
Good Morning Paris - maigā “nude” gamma (šampanietis, maigi rozā, maigi lillā, dzirkstošs rozā ar zelta spīdumiem);
Ride & Promenade - matēts rozā, lillā-violēts, bēšs, dzirkstošs plūmju-rozā;
Unexpected Rendez-Vous - putekļains violēts, indigo violēts, sudraba-pelēks, tumši pelēks;
Nuit Parisienne - dziļš plūnju-brūns, brūns, tumšā šokolāde, tumšs zili-melns.
Visi toņi labi papildina viens otru. Ēnas ir lieliski pigmentētas, krēmīgas, viegli klājas un izpludinās. Komplektā nāk ļoti ērta divu uzgaļu otiņa, ar kuru būs viegli uzklāt, izplūdināt ēnas, vai uzvilkt līniju gar skropstām.
Iedvesmai, video pāmācība no Lizas Eldridžas, kā var izmantot jauno paleti lai veidotu dienas un vakara make-up, vai kā dienas make-up pārveidotu par vakara make-up:
Jaunā palete Lancome Auda(city) in Paris Multi-Pan Eyeshadow Palette  jau ir pārdošānā Latvijā, limitētā daudzumā. Aptuvena pārdošanas cena - EUR 65. Pārdošānas vietas Stockmann, veikalos Douglas, Debenhams un KristiAna

Комментариев нет:

Отправить комментарий