Pixel header HTML

четверг, 29 октября 2015 г.

Zīmols Emanuel Ungaro atgriežas Latvijā ar jauno aromātu kolekciju Fruit d'Amour Collection.

No bērnības dienu pasakām Iīdz gravitātes atklāšanai, ābols ir ietekmējis pasauli, kādu mēs to pazīstam šobrīd. Šim auglim ir simboliska nozīme daudzos mītos un Ieģendās. Lai gan ābola simbols ir attīstījies laika gaitā, tas ir saglabājis kopīgo nozīmi daudzās kultūrās, kļūstot par mīlestības augli.
Pateicoties šim ikoniskajam auglim, radās iedvesma jaunai Ungaro smaržu kolekcijai - Ungaro Fruit d’Amour Collection. Prizmatiska kolekcija, kurā iekodēts kārdinājums, kas piemīt tikai aizliegtajām lietam. Svaigs un pavedinosš, kāds tikai Ungaro spēj būt.

Grieķu mitoIoģijā zelta āboIs bija Trojas kara lemesls. Trīs ietekmīgu dieviešu iekāres objekts… tikai visskaistākā iegūs āboIu. Šis vaIdzinošais un pievilcīgais auglis izkvēIo burvīgu  seksualitāti un pievilcību. Turpinot šo mitoloģisko intrigu, Ungaro piedāvā - Ungaro Fruit d’Amour Gold.
Mūsdienu dievietes smarža, sieviete, kura ir sarežģīta, vaIdzinoša un vienmēr visur meklē izsmalcinātību. Apreibinoša austrumnieciska esence, kas izdala seksuālu pievilcību, bagātību, patiesu glamūru un spēcīgu sievišķību.

Aromāta kompozīcija:
Augšējās notis: Bergamote, citrons, upene;
Sirds noti: Apelsīna ziedi, vijolītes, īriss;
Pamata notis: Vaniļa, tonkas pupiņas, pačūlija.


Rozā ir visromantiskākā krasa, un visromantiskākais ābols pasakā par Sniegbaltīti ir saindēts. Pasaka, kurā attēlotas visskaidrākās un skaistākās emocijas, kad ābols ir visu notikumu centrā, beidzas ar īstās mīlestības slaveno skūpstu.
Kā neskarto un autentisko jūtu simbolu, Ungoro piedāvā Ungaro Fruit d’Amour Pink. 
Modernās princeses smarža. Princese, kas cīnās par to , kas viņiai rūp un kam visa tic, ar elegonci un nekaunības peskārienu. Patīkams ziedu aromāts, kas izveidots balstoties uz visikoniskāko ziedu - rozi, un papildināts ar bezkaunīgu un nekaunīgu augu pieskārienu.

Aromāta kompozīcija:
Augšējās notis: Yuzu, ābols, kazenes;
Sirds noti: Rožu ziedlapiņas, peonijas, frēzijas;
Pamata notis: Mélange, sandalkoks, ciedrs, muskuss.

Kādu augli var nosaukt par aizliegto augli? Ēdenes dārza Bībeles ābolu, grēka cēloni. Tik mazs auglis ar spēcīgu dzirksti spēj pārliecināt pārkāpt likumus un cīnīties par brīvību.
Ungaro ievieš šo atblāzmu un brīvību ar Ungaro Fruit d’Amour Green aromātu. 
Smarža, kas svin sievietes vieglo iedrošināšanu un pozitīvo enerģiju, kā arī dzirkstošo un neatlaidīgo iekšējo vieglumu. KvēIojošs ziedu aromāts, ko atdzivina svaigi, kraukšķīgi akcenti, mirdzošs prieks, pārpilnība un spožums.

Aromāta kompozīcija:
Augšējās notis: Apelsīns, mandarīns zaļš ābols;
Sirds noti: Jasmīns, kaučuka koks, persiks;
Pamata notis: Baltais muskuss, sandalkoks, ambra.

Visi trīs jauni aromāti izlaisti tualetes ūdens (EDT) koncentrācijā, 30,50 un 100 ml pudelītēs. Jaunumi atrodami Douglas tīkla veikalos.

Комментариев нет:

Отправить комментарий