Pixel header HTML

среда, 22 апреля 2015 г.

Bīstamais pārītis ir atgriezies - Gucci Guilty Diamond Limited Edition



Bīstamais pārītis ir atgriezies. Gucci Guilty mīļotāji un to savstarpējā dzirksts ir kļuvusi par iedvesmu jaunam Gucci aromātam, kas pieejams ierobežotā daudzumā. Gucci Guilty Diamond parādās jaunā, provokatīvā gaismā. Šajā aromātā ir notverta īpaša ķīmija starp Gucci Guilty reklāmas kampaņu zvaigznēm: Evanu Reičelu Vudu (Evan Rachel Wood) un Krisu Evansu (Chris Evans). Magnētiska pievilkšanās vienam pie otra. Nebeidzama iekāre kopā esot. Gucci Guilty Diamond simbolizē viņu savstarpēji kvēlo kaisli. 
Jutekliskā spriedze starp Gucci Guilty dumpiniecisko mīlas pārīti ir atspoguļota hipnotiskā dimanta atspīdumā. Iekārojamais dārgakmens, kas izstaro spēku un skaistumu. Bezgalīgi gaismas stari rodas no tā šķautnēm, mirdzošām solījumā. Tā mirdzums ir provokatīvs aicinājums Gucci Guilty cienītājiem pakļauties kārdinājumam.

"Kad mēs iesākām Gucci Guilty aromāta stāstu, mēs vēlējāmies attēlot mūsdienīgu pāri, dumpinieciskus noteikumu pārkāpējus, kas rīkojas saskaņā savām vēlmēm. Dzirksts starp Evanu Reičelu Vudu un Krisu Evansu aromātam Gucci Guilty Diamond piešķir jaunu, provokatīvu šķautni. Dimantiem piemīt spēcīgs noslēpums. Mūs vilina tā skaistums un mirdzums. Gluži tāpat kā dimantiem, arī kaislei ir nepārvarams spēks," stāsta Frida Džianni (Frida Gianni), Gucci radošā direktore.

Gucci Guilty Diamond flakons rada iekāri, pateicoties tā vilinošajam dizainam. Tā dizains ir veidots no krāsainā metāla spoži zeltainā krāsā, kā elements ir iekļautas stikla detaļas G burta formā, kas liek nojaust par flakonā esošajām smaržām. Flakona, kas veidots Gucci Guilty vīriešiem, augšdaļa ir izveidota no stikla un līgani piestiprināta pie tā metāliskās bāzes. Savukārt Gucci Guilty sievietēm aromāta flakons profilā atklāj bagātīgu, dzintara krāsas saturu. Dimanta kristāli, kas iestrādāti perfekti veidotajos flakonos, mirdz provokatīvā solījumā. Melnais, matētais ārējais iepakojums sasaucas ar Gucci raksturīgo zīmi - savītiem G burtiem zelta krāsā.
 
Gucci Guilty Diamond sievietēm un Gucci Guilty Diamond vīriešiem piemīt nepārspējamais aromātu kopums, kas aizgūts no nevaldāmā, vilinošā un aizraujošā Gucci Guilty aromāta oriģināla.

Gucci Guilty Diamond aromāts sievietēm ir silts, austrumniecisko ziedu aromāts ar nojaušamu hedonismu tā būtībā. Aizstāvot savu jutekliskumu ar rozā pipara notīm ievadā, aromāts turpinās ar afrodiziaku vidējās notīs, tostarp, ar ceriņiem un kardamonu, un noslēdzas ar jutekliska dzintara un rosinoša pačūlijas aromāta apvienojumu.
 
Daloties reibinošajā raksturā ar savu sievišķo kolēģi, Gucci Guilty aromāts vīriešiem ir intensīvs un aromātiski mūsdienīgs - radīts, lai izaicinātu. Aromāts sagrābj sajūtas ar uzmundrinošām itāļu citrona un mandarīna virsnotīm, kā arī sasmalcinātu zaļo lapu un rozā piparu notīm. "Sirds" notīs jūtamas pievilcīgās lavandas notis, kas viegli sajaucas ar koriandra, apelsīna ziedu un neroli notīm. Tās pārklātas ar vīrišķīgo ciedra bāzes un pačūlijas aromātu, kas ieintriģē un pavedina.

Jaunie aromāti jau pieejami Latvijas parfimērijas veikalos. Pieejami tilpumi - 50/75/90 ml, cenas attiecīgi - EUR 85/94/115.

Комментариев нет:

Отправить комментарий